15 decembrie 2007

Palnia Decizionala


Demult ma tot "chinuie" o idee. Fiindca e posibil sa fiu mai ocupat in perioada ce vine, am sa v-o prezint intr-o stare ceva mai putin slefuita si am sa va las sa va mai bateti si voi nitel capetele cu ea. Asadar:
Notiunea se refera la Decizie versus Indecizie. Si am ajuns la concluzia ca indecizia e o dovada de posesivitate. Reformulez. In momentul te mic, inainte de a lua vreo decizie, ai la dispozitie toate deciziile posibile. Toate caile de actiune iti apartin. Le posezi, care va sa zica. In momentul in care ai decis, din potential una trece in realitatea Universului tau si celelalte sunt pierdute. Adica le-ai pierdut. Si cei care sunt avari nu pot accepta aceasta naturala pierdere. Ganditi-va la decizie ca la o palnie. Inainte de a introduce in Univers palnia decizionala, acesta e uniform si compact. Universul potential. Cand insa e obligat sa treaca prin palnie, devine altceva. Palnia de care vorbesc nu e o masina de facut carnati din realitate. Adica nu prezezi Universul sa incapa tot prin palnia deciziei tale, desi multi ar dori sa incerce si asta. Doar lasi, in mod liber sa treaca exact atata parte cat incape. Restul trece in alte realitati.

2 comentarii:

  1. Pai cine le denumeste decizie si indecizie? In lumea mea toate se numesc alegeri. :P
    Sunt aducatoare de sanse 50-50 in orice varianta. Deci... luam bilet la loto? :D
    Si acum ca tot am avut ocazia sa carcotesc... drum bun si sa ne vedem sanatosi. Live sau pe webcam. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Live ne vazuram... tot sub 50, mama ei de proteina! Pe web, dupa ce ajung. Ca si pasarile calatoare fac vreo doo zile pe drum...
    Sa fie cu Sarbautorile!

    RăspundețiȘtergere