14 noiembrie 2007

Parliti au fost, parliti sunt incaaaa...

Ieri a fost marti. Am fost la Banca sa iau niste parale. Apoi a fost o seara si apoi o dimineata, si a urmat ziua de miercuri. Si ce mi-a fost mie dat ochilor sa vad in Inbox? O scrisorica pe care gmailu` a considerat-o a fi vrednica de atentia mea personala. O instiintare cum ca as fi fericitul castigator al nu-stiu-carui-premiu - in euro, ori in lire sterline - la Loteria Nationala a Angliei (parca ar fi corect Marea Britanie, totusi, nu?). Am salivat intens si am pornit visatorul cu plajele din Bahamas, vilele cu marmura alba si masinile nervoase si, desigur, cartile scumpe si computerele ultrasofisticate. Faine vise! doar ca mi s-a facut cam fomica dupa ce ele au trecut...
Mai apoi am dat o raita si prin folderul de spam-uri, sa nu care cumva sa ajunga pe-acolo vreun mesaj pe care mi-l doresc. Si acolo, a doua surpriza: o doamna respectabila, care munceste de curg, se pare, toate apele pe dansa, prin staff-ul unei banci dintr-un stat al lumii arabe, imi propune nici mai mult nici mai putin decat sa imi tranfere intr-un cont al meu suma de 18,5 milioane dolari (nu precizeaza, si consider asta o mare scapare, daca e vorba de parai noi ori de parai vechi) pe care mai apoi am sa ii fac parte dreapta cu dansa si vor fi folositi (ai ei, desigur) la consolidarea industriei locale romanesti prin investitii prrrrrofitabile - iar ai mei la visele de povesteam mai sus. Dolari, lire sterline, euroni... din mailurile mele de astazi. Si eu, ce fac eu dupa toate astea? Caut butonul "marcheaza-l ca spam" si il aplic celui cu loteria, apoi dupa ce se incheie asta, butonul "delete all spams" si iaca asa am dat cu piciorul drept (ca stangu` doare nitel de la accident) la doua sanse de imbogatire intr-o singura zi... o sa mor un parllit, se pare, daca nu vreau eu averile astea trandafirio-rozalii pe care tot felul de oameni cinstiti care au un computer si internet mi le pun in fata, pe tavi argintate, numai sa intind mana sa le culeg... In loc de dolari si alte monede scanteietoare, io prefer francii elevetieni de la Banca... ce om...

2 comentarii:

  1. Bună, sunt Gigi Bigubastino, om de serviciu la Banca Regatului Unit al Filipinelor cu Statul Suveran şi Independent Rwanda Burundi - BRUFSSIRW şi îmi propun să-ţi îngraş contul personal cu 200 de Euro cu o singură condiţie: trebuie să găseşti butonul "Acest mesaj este spam" şi să-l apeşi. De două ori.
    Aştept provincia.

    PS. Acest mesaj este o comunicare comercială şi nu poate fi considerat SPAM. Dacă nu mai doriţi să primiţi astfel de mesaje, stingeţi calculatorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest individ care se pretinde Mare Spalator de Buzi la banca nu-stiu-care este de fapt, atentie! un parlit de inginer, cetatenie romana, nationalitate romana la vedere si rrroma la auzire :D. Nu trimiteti bani, nici alte furaje pentru ingrasarea conturilor fiindca e mare si haleste mult. Are si un aparat de fotografiat si in timpul liber face poze. Care miros a Irlanda si le mai puteti admira si prin blogul meu.
    Sa traiesti, bai tov!

    RăspundețiȘtergere